Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Rozhovor o malinovicích
17.06.2020
Rozhovor o malinovicích
Jak je to s velmi vzácnou kvasnou malinovicí a jak k ní přišel Zdeněk Jurášek z Martinic. Krásný rozhovor o historii, trhu a jiných zajímavostech, kte... číst celé
Zobrazit všechny články
Sledujte nás na sítích
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozhovor o malinovicích
17.06.2020
Rozhovor o malinovicích
Jak je to s velmi vzácnou kvasnou malinovicí a jak k ní přišel Zdeněk Jurášek z Martinic. Krásný rozhovor o historii, trhu a jiných zajímavostech, kte... číst celé
NAPSALI O NÁS : V Česku vzniká spousta skvělého pití, které lidé často neznají. E-shop Destilerka se to snaží změnit
07.06.2020
NAPSALI O NÁS : V Česku vzniká spousta skvělého pití, které lidé často neznají. E-shop Destilerka se to snaží změnit
Ze Stocku k vlastnímu e-shopu .............. se rozhodl vstoupit i Pavel Švarc, který předtím působil například jako obchodní ředitel společnosti Stoc... číst celé
Absinth
03.05.2020
Absinth
Velmi nenápadný alkoholický nápoj, který má své příznivce a i zvědavce. A právě pro zvědavce jsme se rozhodli napsat tento článek o absintu. číst celé
Zachraňte české a moravské palírny
01.04.2020
Zachraňte české a moravské palírny
Taky jste přemýšleli, jak bude vypadat svět za pár týdnů…měsíců, až nám odezní karanténa a Covid-19 se někam schová?  Kdo bude vítězem a kdo poražený? číst celé
Vydestilované novinky do emailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách od českých mistrů destilatérů. Rozesíláme 1x za měsíc.

 

 

Naše záruky

Do 24 hodin zásilku odesíláme

  Sledování zásilky

  Zabalené v protinárazovém obalu

  3Dplatba kartou nebo dobírka

  Můžete objednat i větší množství, my zboží dodáme do 7 dnů

 

Ikony u zboží

45%  Obsah % alkoholu

  Limitovaná edice 

    Medaile či jiné ocenění

  Dárkové balení

    Na zakázku vlastní etikety nebo gravírování

Podporujeme
Kontakty
Logo
(Po-Ne, 10-19 hod.)

Jsme čeští dobrodruzi v prémiovém alkoholu

Rozhodli jsme se, že pomůžeme českým výrobcům a pozvedneme znalost českého rukodělného prémiového a luxusního alkoholu nejucelenější nabídkou na našem eshopu. Protože osobně známe téměř všechny licencované destilatéry v Česku, tak s nimi pečlivě vybíráme správný sortiment pro náš eshop. Chceme, abyste viděli neskutečnou šíři jak druhovou, tak i zeměpisnou. To má své výhody, kdy můžeme přijít s velmi limitovanými edicemi a zároveň nevýhody, kdy se na každého nedostane. Ke každé lahvi pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží, tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být na Vašem stole. S citem, láskou a pečlivostí se o lahve staráme a balíme. S radostí Vám lahvinku dodáme.

Pavel Švarc - zakladatel

O nás
Instagram logo

Sledujte nás a sdílejte fotky vašeho oblíbeného pití s hashtagem #destilerka

Powered by BOHEMIAN SPIRITS