Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Kde se u nás vzal vaječňák ?
23.10.2021
Kde se u nás vzal vaječňák ?
Taky Vás zajímá odkud pochází, z čeho se vyrábí a jak mu říkají ve světě ? číst celé
Zobrazit všechny články
Sledujte nás na sítích

         

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kde se u nás vzal vaječňák ?
23.10.2021
Kde se u nás vzal vaječňák ?
Taky Vás zajímá odkud pochází, z čeho se vyrábí a jak mu říkají ve světě ? číst celé
Jíný kraj, jiný mrav, jiný destilační zařízení
06.10.2021
Jíný kraj, jiný mrav, jiný destilační zařízení
Jak je to s destilačním zařízení ve světě nebo v Čechách se dozvíte právě zde. číst celé
Co nevíte asi o destilérce ve Vizovicích
15.09.2021
Co nevíte asi o destilérce ve Vizovicích
že produkce velkých objemů musí mít dopad na kvalitu. Ale vážně to tak je? číst celé
Tradiční české likéry Božkov a ....
22.08.2021
Tradiční české likéry Božkov a ....
Taky Vás zajímá jak je to s tradičními českými likéry. Které jsou ty nejlepší a co se s nimi dá vyčarovat ? číst celé
Vydestilované novinky do emailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách od českých mistrů destilatérů. Rozesíláme 1x za měsíc.
Naše záruky

Do 24 hodin zásilku odesíláme

  Sledování zásilky

  Zabalené v protinárazovém obalu

  3Dplatba kartou nebo dobírka

  Můžete objednat i větší množství, my zboží dodáme do 7 dnů

 

Ikony u zboží

45%  Obsah % alkoholu

  Limitovaná edice 

    Medaile či jiné ocenění

  Dárkové balení

    Na zakázku vlastní etikety

Podporujeme
 
 
 
  • Zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let
  • Při převzetí zboží bude ověřen váš věk
  • Fotografie produktů a zboží jsou ilustrativní
Kontakty
Logo
(Po-Ne, 10-19 hod.)

Jsme čeští dobrodruzi v prémiovém alkoholu

Rozhodli jsme se, že pomůžeme českým výrobcům a pozvedneme znalost českého rukodělného prémiového a luxusního alkoholu nejucelenější nabídkou na našem eshopu. Protože osobně známe téměř všechny licencované destilatéry v Česku, tak s nimi pečlivě vybíráme správný sortiment pro náš eshop. Chceme, abyste viděli neskutečnou šíři jak druhovou, tak i zeměpisnou. To má své výhody, kdy můžeme přijít s velmi limitovanými edicemi a zároveň nevýhody, kdy se na každého nedostane. Ke každé lahvi pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží, tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být na Vašem stole. S citem, láskou a pečlivostí se o lahve staráme a balíme. S radostí Vám lahvinku dodáme.

Pavel Švarc - zakladatel

O nás
Instagram logo

Sledujte nás a sdílejte fotky vašeho oblíbeného pití s hashtagem #destilerka

Powered by DESTILERKA.CZ