Blog
Jak jsme byli v Agnes
26.01.2023
Jak jsme byli v Agnes
Jak jsme byli u tetičky Agnes prozkoumat tajemství číst celé
Zobrazit všechny články
Sledujte nás na sítích

         

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak jsme byli v Agnes
26.01.2023
Jak jsme byli v Agnes
Jak jsme byli u tetičky Agnes prozkoumat tajemství číst celé
Sudličkova pálenice jak ji neznáte :-)
05.01.2023
Sudličkova pálenice jak ji neznáte :-)
Sudička? Kdepak, Sudlička… , nebojte se, nedegustovali jsme až do ranních hodin číst celé
Slivovice a její kouzlo
08.12.2022
Slivovice a její kouzlo
Slivovici s peckou nebo slivovici bez pecky? To je věčný boj nejednoho „stréca“ z Moravy. číst celé
Griotka a její historie
27.11.2022
Griotka a její historie
Griotka, griotte nebo prostě višňový likér. Ale nemusí být vždy jen sladká varianta. Například .. číst celé
Vydestilované novinky do emailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách od českých mistrů destilatérů. Rozesíláme 1x za měsíc.
Naše záruky

Do 24 hodin zásilku odesíláme

  Sledování zásilky

  Zabalené v protinárazovém obalu

  3Dplatba kartou nebo dobírka

  Můžete objednat i větší množství, my zboží dodáme do 7 dnů

 

Ikony u zboží

45%  Obsah % alkoholu

  Limitovaná edice 

    Medaile či jiné ocenění

  Dárkové balení

    Na zakázku vlastní etikety

Podporujeme
 
 
 
  • Zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let
  • Při převzetí zboží bude ověřen váš věk
  • Fotografie produktů a zboží jsou ilustrativní
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Powered by DESTILERKA.CZ