Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Rozhovor o malinovicích
17.06.2020
Rozhovor o malinovicích
Jak je to s velmi vzácnou kvasnou malinovicí a jak k ní přišel Zdeněk Jurášek z Martinic. Krásný rozhovor o historii, trhu a jiných zajímavostech, kte... číst celé
Zobrazit všechny články
Sledujte nás na sítích
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozhovor o malinovicích
17.06.2020
Rozhovor o malinovicích
Jak je to s velmi vzácnou kvasnou malinovicí a jak k ní přišel Zdeněk Jurášek z Martinic. Krásný rozhovor o historii, trhu a jiných zajímavostech, kte... číst celé
NAPSALI O NÁS : V Česku vzniká spousta skvělého pití, které lidé často neznají. E-shop Destilerka se to snaží změnit
07.06.2020
NAPSALI O NÁS : V Česku vzniká spousta skvělého pití, které lidé často neznají. E-shop Destilerka se to snaží změnit
Ze Stocku k vlastnímu e-shopu .............. se rozhodl vstoupit i Pavel Švarc, který předtím působil například jako obchodní ředitel společnosti Stoc... číst celé
O Absintu
03.05.2020
O Absintu
Velmi nenápadný alkoholický nápoj, který má své příznivce a i zvědavce. A právě pro zvědavce jsme se rozhodli napsat tento článek o absintu. číst celé
Zachraňte české a moravské palírny
01.04.2020
Zachraňte české a moravské palírny
Taky jste přemýšleli, jak bude vypadat svět za pár týdnů…měsíců, až nám odezní karanténa a Covid-19 se někam schová?  Kdo bude vítězem a kdo poražený? číst celé
Vydestilované novinky do emailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách od českých mistrů destilatérů. Rozesíláme 1x za měsíc.

 

 

Naše záruky

Do 24 hodin zásilku odesíláme

  Sledování zásilky

  Zabalené v protinárazovém obalu

  3Dplatba kartou nebo dobírka

  Můžete objednat i větší množství, my zboží dodáme do 7 dnů

 

Ikony u zboží

45%  Obsah % alkoholu

  Limitovaná edice 

    Medaile či jiné ocenění

  Dárkové balení

   Na zakázku vlastní etikety nebo gravírování

Podporujeme
Kontakty
Logo
(Po-Ne, 10-19 hod.)

Jsme čeští dobrodruzi v prémiovém alkoholu

Rozhodli jsme se, že pomůžeme českým výrobcům a pozvedneme znalost českého rukodělného prémiového a luxusního alkoholu nejucelenější nabídkou na našem eshopu. Protože osobně známe téměř všechny licencované destilatéry v Česku, tak s nimi pečlivě vybíráme správný sortiment pro náš eshop. Chceme, abyste viděli neskutečnou šíři jak druhovou, tak i zeměpisnou. To má své výhody, kdy můžeme přijít s velmi limitovanými edicemi a zároveň nevýhody, kdy se na každého nedostane. Ke každé lahvi pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží, tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být na Vašem stole. S citem, láskou a pečlivostí se o lahve staráme a balíme. S radostí Vám lahvinku dodáme.

Pavel Švarc - zakladatel

O nás
Instagram logo

Sledujte nás a sdílejte fotky vašeho oblíbeného pití s hashtagem #destilerka

Powered by BOHEMIAN SPIRITS