Z českých surovin slivovice, Strana 2

52 položek celkem
skanzen modra slivovice durancie 0 5L org
599 Kč / ks

Jde o švestku, která jde obvykle špatně od pecky, destiluje se proto i s peckou

313
rudolf jelinek vizovicka slivovice 2011 50 700ml v01
1 149 Kč / ks

Chuť je sladce ovocná až medová, cítíme v ní sladké sušené švestky a lehké mandlové aroma pecek, které nepřekrývá ovocný charakter.  

1235
radlik slivovice karlatka 43 500ml v01
619 Kč / ks

Karlátka se vyznačují intenzivní chutí čerstvých švestek, a aby se ještě více zvýraznila, tak 90% švestek se odpeckovalo, ale stále se zachovala tříslovinka. 

224
radlik slivovice 50 500ml v01
639 Kč / ks

V švestkovém destilátu ucítíte olejovitou slupku, aromatickou dužninu a jemnou ozvěnu pecky.

337
baron hildprandt slivovice 2008 50 700ml v01
1 999 Kč / ks

Opakovaná destilace naopak zintenzivňuje a zušlechťuje švestkovitou chuť pálenky a díky trojímu provedení si stále uchovává 50 % obsahu alkoholu.

467
agnes zelena bohdanec slivovice 500ml v02
509 Kč / ks

Jedná se o cuvée odrůd čačanská, valjevka a gabrovská. Jemnost chuti dosáhli 100% odpeckováním všech švestek.  

100
lihovar ponesice slivovice 50 v01
559 Kč / ks

Destilát je velmi jemný, což je způsobené odpeckováním všech švestek, to dalo možnost více vyniknout chuti ovoce a potlačit mandlovost.  

1075
rudolf jelinek slivovice kosher 5yo 50 700ml v03
899 Kč / ks

Prvotřídní destilát s nasládle mandlovým aroma pecek a jemnou, ovocnou chutí.

182
slivovice zlata 01v
1 149 Kč / ks

Ullersdorf Zlatá Slivovice je vypálena z odrůdy Čačanská rodná, která se sklízí v podhůří Jesenických hor.

137
vesely grunt slivovice v01
529 Kč / ks

Plná a komplexní ovocná chuť s jemnou sladkostí a lehkým tónem marcipánu. 48% obj. alkoholu, kdy je v harmonické rovnováze aroma, chuť i alkohol.

330
pul slivovice hanita 600x600
395 Kč / ks

Slivovice Hanita je odrůdová slivovice v síle 48% z oblasti Vsetínska a vlastních sadů.

159
TOSH slivovice presenta 0,5 org
489 Kč / ks
293
zlata lzinska slivovice 45 0 375L v01
459 Kč / ks

Základem jsou vypeckované jihočeské švestky, dvoustupňová destilace z vyzrálého kvasu a drobná tajemství při přípravě mistra destilatéra.

244