TUZEMÁKY A RUMY
Tuzemák je tradiční středoevropský alkoholický nápoj. Jde o náhražku pravého rumu dříve z názvu český rum. Tuzemák se vyrábí dochucením zředěného potravinářského lihu rumovou trestí. Kvůli vyhovění pravidlům Evropské unie, která umožňují použít název „rum“ jen pro nápoje z destilátu z cukrové třtiny, je od 1. ledna 2003 nahrazeno původní oficiální druhové označení rum tuzemský označením český. Minimální obsah alkoholu je dán legislativou na 37,5%. A pozor, oblíbený tuzemák se určitě nevyrábí z brambor, jak léta letoucí kolují zaručené zprávy.
Řazení produktů
Výpis produktů
Vytříbený rum s komplexní strukturou, sametově jemnou texturou a dlouhým, hřejivým závěrem.
Rum zraje po dobu 10 let v pečlivě vybraných sudech po sherry, bourbonu a koňaku.




