Stařeno v sudech slivovice

12 položek celkem
slivovice z dub v
799 Kč / ks

Zráním v sudech získala výjimečné vlastnosti i specifický koňakový tón. Dubový sud předá svým vypálením do slivovice vanilkové a dřevité tóny.

32
781 slivovice kosher zlata 5yo 50 0 7l
969 Kč / ks

Stařený destilát, který při zrání získává svou nezaměnitelnou barvu a aroma připomínající koňak či brandy, zachovává si však i typicky ovocnou chuť, která je obohacena dřevitým...

1052
family reserve org
10 999 Kč / ks

Chuť je krásně švestková, ale né úplně slivovicová, se silným hřejivým dozvukem.

188
radlik slivovice dubovy sud 43 500ml v01
819 Kč / ks

Dubový sud destilát doladí jemně vanilkou, krásně přecházející do čokolády. Perzistence je krásně dlouhá a pomalu se mění do kakaa.

395
blatna zlata slivovice v01
999 Kč / ks

Typický charakter tmavé barvy s výraznou dřevitostí na slivovici.

344
kleiner amber plum cabernet sauvignon 43 0 7l v01
3 199 Kč / ks

Vůně výrazná, reflektující původní Cabernet Sauvignon. Chuť suchá, se švestkovým finišem.

1189
baron hildprandt slivovice 2004 v darkovem baleni
3 999 Kč / ks

Ty nejlepší věci existují většinou jen v omezeném množství.

417
baron hildprandt slivovice 2006 limitovana edice 50 v01
2 999 Kč / ks

Vychutnejte si ultra jemnou a čistou slivovici, na které pracují ti nejlepší odborníci ze zámecké palírny Blatná.

463
rudolf jelinek vizovicka slivovice 2011 50 700ml v01
1 149 Kč / ks

Chuť je sladce ovocná až medová, cítíme v ní sladké sušené švestky a lehké mandlové aroma pecek, které nepřekrývá ovocný charakter.  

1235
baron hildprandt slivovice 2008 50 700ml v01
1 999 Kč / ks

Opakovaná destilace naopak zintenzivňuje a zušlechťuje švestkovitou chuť pálenky a díky trojímu provedení si stále uchovává 50 % obsahu alkoholu.

467
slivovice zlata 01v
1 149 Kč / ks

Ullersdorf Zlatá Slivovice je vypálena z odrůdy Čačanská rodná, která se sklízí v podhůří Jesenických hor.

137
zlata lzinska slivovice 45 0 375L v01
459 Kč / ks

Základem jsou vypeckované jihočeské švestky, dvoustupňová destilace z vyzrálého kvasu a drobná tajemství při přípravě mistra destilatéra.

244