Hustopečská mandlárna

Hustopečská mandlovka (dříve mandlovice) vzniká v nejkrásnějším mandloňovém místě v Česku - v Hustopečích, kraje vína. Dneska je možné si odvést i mandlovku a může ji ji mít i s chutí višně či kávy jako likér. Za tajemstvím mandlovky se schovává rodinný recept, protože vyrobit mandlovici z Hustopečí umí jenom pár lidí v naší republice a v zahraničí jsme nic takového neviděli.
Řazení produktů
Výpis produktů
Kombinuje Mandlovku s oblíbenou chutí bezinkového sirupu. Doplněn o špetku máty vytváří harmonickou chuť.
S trochou ledu, plátkem citronu a meduňkou vás spolehlivě osvěží.
O tom když se spojí jemnost Mandlovky s Cabernetem savignon je tento neskutečně lahodný mandlový svařáček z Hustopečí, který Vás nádherně pohladí po duši i po mlsném jazýčku.
Když se spojí jemnost Mandlovky s Cabernetem savignon je tento neskutečně lahodný svařáček
Hořkosladká mandlová chuť v lahodném moku z jedinečného kraje Jižní Moravy + Na ochutnání lahodná svěží mandlová limonáda.
Hořkosladká mandlová chuť v lahodném moku z jedinečného kraje Jižní Moravy.
