Hřebečská medovina

Ivana Bakrlíková se rozhodla v roce 2002 vyrábět vlastní medovinu. Zkušenosti převzala od svého tatínka, který měl a má vlastní včelstva a zkušenosti s medovinou rovněž. Dnes Ivana svou slávou předběhla svojí známostí svého tatínka a od té doby vyrobila více jak 11 druhů medoviny. Krása a dobrota jejich medoviny vychází nejdříve ze skvělé péče o jejich včelky, správného kvšení a jemného doladění zejména bylinkami a ovocem. Pokud chcete vědět více, tak je zde příjemný rozhovor :-)
Výpis produktů
Její chuť je jemná až panensky čistá v závěru chutě doznívají krásné tony po včelách plástvech.
405
Vůně je jemná a bohatá, s tóny červeného vína.
485
Medovina, která vznikla přírodním kvašením medu za účasti přírodních vinných kvasinek.
1194
Medovina nejvýraznějšího charakteru v sobě snoubí celkem 21 bylin, které tvoří znamenitou kamenitou sladkohořkou chuť.
1082
Její chuť je krásně ovocitá až šťavňatá hodně do široka otevřená.
404
Chuť je jemně nahořklá díky výraznému chmelu v chuti a je perfektně doladěná hřebíčkem.
406
Medovina zrála v dubových sudech po portském vínu, to jí dává jemné tóny vanilky, které pomalu vystupují na úkor sladkosti.
401
Ovládací prvky výpisu
7 položek celkem