Nenakouřené whisky
Single malt whisky mohou být rozděleny do dvou hlavních příchutí: peated (kouřová) a unpeated (nenakouřená). Kouřová vůně v whisky je výsledkem způsobu sušení sladu nad rašelinovým ohněm. Naproti tomu se slad pro nenakouřenou whisky suší horkým vzduchem bez kouře. Preference jedné ze dvou výrobních metod jsou mezi spotřebiteli rozděleny zcela asymetricky. Většina fajnšmekrů má ráda whisky s mírami i bez přípravy. Další frakce preferuje peated whisky a toleruje unpeated whisky . Nezanedbatelné procento znalců však nemá ráda rašelinovou whisky .
Nejprodávanější

Žitný destilát, macerát bylin a unikátní výrobní postup dvojího zrání ve vybraných sudech z bílého dubu po dobu čtyř let, kde v posledním roce zrání se přidá právě macerát z bylin

První čtyři roky uzrává do jemnosti a ovocné chuti RESERVE (4 YO) a pouze žitné destiláty z nejlepších sudů podle předpisu 4 + 3, dozrávají další tři roky, čímž nabývá...

Má typickou jemnou chuť po vanilce, medu, bílého pepře a dlouhodobě trvající sladkou dochuť po ostružinách.